Links
 

Kanker in Beeld

Stichting Kanker in beeld

Bent u kankerpatiënt of is de diagnose gesteld bij een dierbare? Logisch dat u emoties voelt als verdriet, angst, woede of onmacht. Schilderen, toneelspelen, zingen of schrijven kan u helpen bij de emotionele verwerking.
De sfeer is ontspannen en laagdrempelig, ervaring is niet noodzakelijk.

www.kankerinbeeld.nl

 


 

Logo Stichting ONCOsupport

Stichting ONCOsupport

Stichting ONCOsupport wil mensen die geraakt worden door kanker een ontmoetingsplaats bieden. Onder het genot van een kopje koffie een praatje kunnen maken. Misschien gewoon even voor de gezelligheid, misschien om even “stoom af te blazen”. Of om adviezen van anderen te vragen hoe om te gaan met kanker en de gevolgen van kanker.

Het adres van het inloophuis is:
Wijnhornsterstraat 196  -  8932 EZ Leeuwarden.
Het inloophuis elke woensdagmiddag geopend van 15.00 – 17.00 uur.

www.oncosupport.nl

 


 

Logo De Skulp

De Skulp

De Skulp, het centrum voor mensen in Friesland die leven met kanker heeft als missie: het bieden van ondersteuning en begeleiding bij het autonoom vormgeven van leven met kanker, waarbij de gast het uitgangspunt vormt.

www.deskulp.nl

 


 

Logo Frjemd Folk

Frjemd Folk

Frjemd Folk is een zanggroep van vijftien enthousiaste mannen en één vrouw die zich toelegt op Keltische en Ierse Folkmuziek.

www.frjemdfolk.nl

 


 

Logo Lilyleaves

Lilyleaves

Vrouwenkoor Lily Leaves uit Leeuwarden bestaat uit een groep enthousiaste dames. In 1993 is het koor opgericht en inmiddels zijn de Lily Leaves uitgegroeid tot een koor dat zich onderscheidt door het repertoire en haar unieke uitstraling.

www.lilyleaves.nl

 


 

 
 


Kom gerust langs en zing mee!